Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord cu folosirea lor.

Informatii livrare

Ceasuri barbati daniel klein

 

  • Fan Courier - Optiune valabila daca in localitatea de destinatie este punct de lucru Fan Courier (sau nu ar fi necesar sa se plateasca kilometri suplimentari pentru livrare).

 

- Cost livrare: 32 lei / comanda (daca valoarea produselor comandate este mai mica sau egala cu 150 lei / nu se aplica coletelor mari - voluminoase si bicicletelor).

 

- Cost livrare: 25 lei / comanda (daca valoarea produselor comandate este mai mare de 150 lei / nu se aplica coletelor mari - voluminoase si bicicletelor).

 

- Cost livrare: 70 lei / bicicleta

 

- Pentru colete mari - voluminoase, costurile de livrare se calculeaza in functie de greutatea si volumul coletului. In momentul confirmarii comenzii, clientul va fi notificat in legatura cu costurile de livrare.

 

- Plata: in sistem ramburs (sau la cererea clientului, in avans in banca pe baza facturii emise in prealabil).

 

- Expedierea comenzii: in maxim 48 ore de la primirea si confirmarea acesteia.

 

- Livrarea comenzii: 24-72 ore de la expedierea acesteia (in zilele lucratoare).

 

 

  • Posta Romana - Optiune valabila in mod exceptional, daca in localitatea de destinatie nu este punct de lucru Fan Courier, iar pentru livrare ar fi necesar sa se plateasca kilometri suplimentari.

 

- Cost livrare: mai mare de 15 lei / comanda (in functie de greutatea si volumul coletului / nu se aplica bicicletelor si coletelor mari - voluminoase). In momentul confirmarii comenzii, clientul va fi notificat in legatura cu costurile de livrare.

 

- Plata: in sistem ramburs (sau la cererea clientului, in avans in banca pe baza facturii emise in prealabil).

 

- Expedierea comenzii: in maxim 48 ore de la primirea si confirmarea acesteia.

 

- Livrarea comenzii: 72-96 ore de la expedierea acesteia (in zilele lucratoare).